Some Alt Text

Отпушване и промиване на канали


Отпушване на всякакъв вид тръби /за битови и за производствени нужди/ от Ø50 до Ø1200, като за целта се използват машини с вода под високо налягане от 20 до 200 бара, както и с дебит до 360 литра/минута.
Предлагаме Ви също почистване, профилактика и поддържане на канализации на бетонови възли и други подобни обекти, където утайките от бетон и твърди отпадъци се наслагват и втърдяват по канализационната мрежа.
Канали Груп ЕООД може да извърши профилактика на ревизионни шахти и канализационни мрежи.
При наличие на прораснали корени в каналите, предлагаме почистване чрез иновативен метод за рязане на обструкциите.

Some Alt Text

Почистване на септични ями/шахти


Почистване и профилактика на септични ями/шахти с професионална техника. Разполагаме с специализирани превозни средства с широк диапазон на капацитета /30 м3, 18 м3, 12м3, 8м3, 4м3, 3м3 и 2м3/, като същите могат да бъдат използвани за почистване на Био басейни, пречиствателни станции и кладенци.

Some Alt Text

Почистване на каломаслоловители


Професионално почистване на мазнинно уловители на търговски центрове, бизнес сгради, хипермаркети, автомивки, автосервизи, промишлени предприятия, заводи, цехове, бензиностанции и др.

Some Alt Text

Почистване и измиване на улици, плацове, халета, подземни паркинги и гаражи


Компанията предлага професионално почистване на улици, алеи, пътеходи, търговски и товарни плацове, производствени и складиращи халета, както и поддръжка и основно почистване на подземни и наземни паркинги и гаражи.

Some Alt Text

Отдаване под наем на луксозна WC каравана /химическа/


При важни събития на открито или на трудно достъпни места, Канали Груп ЕООД може да Ви предостави луксозна WC каравана, която може да задоволи нуждите на всеки ВИП клиент или посетител.

Some Alt Text

Доставка на вода /студена и топла до 75С/


Големият ни и разнообразен автопарк ни дава възможност да Ви предложим доставка на вода за битови нужди, пълнене на басейни, напояване, както и за строителни нужди.

Some Alt Text

Договори за въвеждане в експлоатация


Като лицензиран представител на „Софийска вода“ АД, предлагаме и сключване на договори за присъединяване съгласно чл. 84, ал. 2 от Закона за устройството на територията (ЗУТ) и Наредба №4 на МРРБ от 14.09.2004г. за условията и реда за просъединяване на потребителите и ползване на водоснабдителни и канализационни системи за придобиване на АКТ 16.